Verhoogde vloeren

 
De verhoogde vloer is ontstaan als een systeem welke de technische behoefte van een ruimte beantwoord en staat een goede toegankelijkheid en/of onderhoud onder de vloer toe. Dankzij ons groot assortiment van panelen en afwerkingen is The Right Level in staat om een moderne werkomgeving te realiseren, maar altijd met het oog op esthetica en de speciale wensen van de gebruikers. Een vloer van The Right Level kan toegepast worden in elke omgeving, nieuwbouw of renovatie. Kantoor of datacenter. Musea of hoofdentree.

Meer toepassingen

Of het nu gaat om een kantoortuin, vergaderruimte of de entree van het pand. The Right Level heeft voor elke toepassing een passende oplossing.

De juiste onderconstructie is van groot belang voor een technische ruimte. Een grotere overspanning of juist een zeer hoge vloer, ons “grid-systeem” is uitermate geschikt voor iedere technische ruimte.

Installatievloeren met robuuste onderconstructie en extreem goede afwerkingen. Vloerpanelen van The Right Level hebben een zeer hoge persing waardoor ze zeer stabiel en zwaar belastbaar zijn.

Ruimtes met de hoogste eisen aan een vloer. Afmetingen, afwerking en materiaal, The Right Level voldoet aan alle hoge eisen. Aluminium, ESD veilig en vrij van stofdeeltjes