Of het nu gaat om een kantoortuin, vergaderruimte of de entree van het pand. The Right Level heeft voor elke toepassing een passende oplossing.
Onze standaard panelen van hoge persing spaanplaat (730 kg/m³) voorzien van een aluminiumfolie aan de onder- en bovenzijde of de zwaarste calcium sulfaat panelen met de hoogste persing van Nederland (1.600 kg/m³) zijn beiden uitermate geschikt voor stoffering middels tapijttegels. Onze partner kan dit ook verzorgen zodat u maar 1 aanspreekpunt voor de vloer met afwerking hebt.
Een vergaderruimte met een luxe uitstraling van bamboe of een houten afwerking, bij The Right Level heeft u de keuze uit zeer veel afwerkingen om de juiste uitstraling te creëren.
Wenst u juist de liftuitloop of entree van uw pand te voorzien van een verhoogde vloer? Bij de The Right Level kunt u deze vloeren juist voorzien van een prachtige luxe afwerking, marmer, natuursteen of composiet. The Right Level kan vrijwel alle vloerpanelen met steenachtige materialen voorzien van een kantenband. Deze band zorgt voor extra bescherming, waardoor de vloer de perfecte uitstraling krijgt die gewenst is!